vrijdag 29 april 2011

Ideeën

Mijn eerste idee was waarom eten mensen niet graag groenten? ze zijn gezond en er is ook niks vies aan. Wat bepaald dan die smaak? Ik dacht voor mij zelf aan wat ik vroeger gegeten had: boerenkool. Die keer had ik echt bijna moeten overgeven zo vies vond ik het. Daarom eet ik het nu ook niet meer. maar is dat omdat ik het niet lekker vind maar meer omdat het beeld wat ik in mijn hoofd heb slecht is? Ik denk eerlijk gezegd vooral het laatste hierbij.

Zal dit dan op te lossen zijn door groente een andere vorm te geven?

want als er een verkruimelde appeltaart licht en een hele die allebei hetzelfde smaken zal iedereen de hele nemen. Dit is alleen omdat de andere er "niet lekker" uit ziet.

Stel je past de geur aan , zal het dan wel lekker zijn ? we eten namelijk met onze zintuigen.

en noem zo maar op om groente toch hoger te krijgen en laten zie dat het WEL lekker is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten